Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Adelborstenverzekering


Speciale Adelborstenverzekering!

Adelborsten in opleiding die lid zijn van de KVMO kunnen gebruik maken van een zeer voordeligverzekeringspakket: de Adelborstenverzekering!

Na afsluiten van deze verzekering is de adelborst voor maar
€ 5,- per maand
gedurende de opleiding tot de datum benoeming tot LTZ3/TLNT verzekerd!

Dit verzekeringspakket, dat wordt aangeboden door Prinsenland Adviseurs, bestaat uit de volgende verzekeringen:
• Inboedelverzekering
• Doorlopende reisverzekering
• Ongevallenverzekering
• Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekeringen bezitten een aantal unieke kenmerken en zijn afgestemd op jouw werk en leersituatie tijdens de opleiding.

Inboedelverzekering
  Jouw inboedel is verzekerd tegen het risico van brand, diefstal en inbraak. De inboedel is verzekerd op het adres waar je via Defensie een kamer bewoont. Persoonlijke bezittingen, meegenomen op een schip, vallen ook onder de dekking.

Doorlopende reisverzekering
  Complete reisverzekering met de volgende kenmerken; werelddekking, wintersportdekking en dekking bij avontuurlijke sporten op reis. Het annuleringsrisico is meeverzekerd tot een bedrag van € 1.134,00 per reis per adelborst. Vooraf geboekte binnenlandse reizen zijn ook meeverzekerd.

Ongevallenverzekering
  De dekking geldt voor ongevallen die géén dienstongeval zijn. Het betreffen dus ongevallen die ontstaan tijdens privé-situaties. Een uitkering volgt in geval van overlijden of ongeval. Deze verzekering biedt ook dekking voor ongevallen ontstaan tijdens feesten, al dan niet door alcoholgebruik. Daarnaast dekt de verzekering ongevallen ontstaan tijdens het uitoefenen van gevaarlijke sporten zoals bergbeklimmen, survivaltochten en parachutespringen. Indien verzekerde niet meer opleidbaar is voor wapen, dienstvak of functiegroep volgt eveneens een uitkering.

Aansprakelijkheidsverzekering
  Deze verzekering dekt schades die aan derden zijn toegebracht. Deze verzekering kent geen eigen risico.

Gereduceerd tarief
  Door het collectieve karakter bedraagt dit zeer complete verzekeringspakket voor adelborsten € 5,- per maand! De kosten worden automatisch verrekend via je lidmaatschap bij de KVMO

Aanmelding
  Meld je aan via info@kvmo.nl Je wordt dan zo spoedig mogelijk aangemeld bij Prinsenland. Het verzekeringspakket treedt direct in werking.
Heb je inhoudelijke vragen over het verzekeringspakket? Neem dan contact op met Prinsenland Adviseurs, info@prinsenland-adviseurs.nl


Prinsenland Adviseurs
Prinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan adelborsten, cadetten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren. Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.


www.prinsenland-adviseurs.nl
Naar boven