Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Werkgroep Jongeren


De Werkgroep Jongeren (WGJ)

De Werkgroep Jongeren (WGJ) is een enthousiaste en gevarieerde club jonge officieren en adelborsten die geregeld bijeenkomt om activiteiten te organiseren voor adelborsten en jonge officieren.
Maar ze gebruiken hun vergaderingen en bijeenkomsten ook om (bij) te praten over de onderwerpen die bij deze groep leven, over arbeidsvoorwaardelijke zaken en over andere relevante onderwerpen.
 
De WGJ, heeft via de voorzitter/vertegenwoordiger van de werkgroep, een actieve stem in het hoofdbestuur van de KVMO.

De werkgroep Jongeren organiseert regelmatig interessante en goed bezochte activiteiten, zoals Toekomstperspectief voor de jonge Marineofficier, thema-avonden 'Wat te doen voor je poen' en bijvoorbeeld een Thema-avond over het Patrouilleschip en de Maritieme Visie 2030.


Samenstelling Werkgroep Jongeren
De WGJ bestaat uit een kleinere kerngroep, die ondersteund wordt door de overige werkgroepleden.
 
De voorzitter is LTZ 2 OC (TD) Bart Meere en hij wordt daarbij ondersteund door vicevoorzitter LTZ 2 OC (LD) Annecarijn Flens. 
LTZ 2 Chris Elings is secretaris en wordt daarbij ondersteund door LTZ 2 (LD) Dirk Turnhout.
Op zijn beurt ondersteunt Chris Dirk bij zijn taken die vallen onder PR/Communicatie.
De activiteiten worden gecoördineerd door LTZ 2 Tom Tunnessen.
De twee leden LTZ 2 OC Jonas Krot en LTZ 2 (TD) Roderick van Domburg zullen de overige kerngroepleden ondersteunen.
 
We houden jullie op de hoogte van de activiteiten via nieuwsbrieven, Facebook (groep jonge marineofficieren) en het Marineblad. Wij zijn bereikbaar via de secretaris van de KVMO: secretaris@kvmo.nl

Speciaal voor leden: de Adelborstenverzekering!

Op de pagina Adelborstenverzekering tref je informatie aan over zeer interessant verzekeringspakket, speciaal voor Adelborsten!
 

Contact

Heb je interesse in of ideeën voor de Werkgroep Jongeren of lijkt het je leuk om een keer een vergadering bij te wonen? Mail dan naar secretaris@kvmo.nl