Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Cards

 

American Express

KVMO-leden kunnen met een aantrekkelijke korting The Classic Green Card van American Express aanschaffen. Een aanvraagformulier kan worden aangevraagd bij het secretariaat van de KVMO.
Kijk voor meer informatie over The Classic Green Card op: Americanexpress.nlMastercard

Als lid kunt u de Mastercard creditkaart tegen een bijzonder tarief verkrijgen.
Speciaal voor leden van de KVMO biedt PaySquare u een privé-gefactureerde MasterCard zakenkaart aan voor
€ 18,00 per jaar.

Aaanvraagprocedure
De MasterCard zakenkaart is eenvoudig aan te vragen via het aanvraagformulier. Deze kunt u opvragen bij het secretariaat van de KVMO. Nadat u het formulier heeft uitgeprint en volledig ingevuld kunt u deze opsturen naar de KVMO die voor verdere afhandeling zorgt richting PaySquare. Adres: KVMO, Wassenaarseweg 2, 2596 CH DEN HAAG.
Meer Informatie over de card kunt u vinden op: www.paysquare.nlESSO CARD

Nu nóg voordeliger brandstof tanken met een Esso-tankpas! Een voordeelaanbieding die u wordt aangeboden in samenwerking met HQ International.
 
kVMO-leden kunnen via onderstaande link in het bezit komen van een Esso-tankpas, die per liter een korting van 10 eurocent (inclusief BTW) oplevert bij het tanken van brandstof op Esso-stations. Het is niet mogelijk de pas te gebruiken in combinatie met een spaarpuntensysteem.
  
Als uitgangspunt voor de korting geldt de landelijke adviesprijs van Esso. Is de prijs aan een pomp echter gelijk of lager dan de landelijke adviesprijs minus de Esso-korting, dan wordt automatisch de netto pompprijs in rekening gebracht. U hoeft dus zelf niet meer op te letten in welke gevallen u de Esso-tankpas wel of niet moet gebruiken.
 
Gebruikers van de Esso-tankpas ontvangen per e-mail een factuur voor hun tankkosten, die vervolgens automatisch wordt afgeschreven. Per bankrekeningnummer kunnen maximaal twee tankpassen worden aangevraagd.
 
Om deze pas aan te vragen is een speciale website vervaardigd voor de KVMO:

http://www.essotankpas.nl/kvmo

Hier vult u de velden in en verstuurt het formulier (met een kopie van uw identiteitsbewijs, bewijs van bewoning en een kopie bankafschrift met adres en rekeningnummer erop). Het te gebruiken e-mailadres en wachtwoord zijn op te vragen bij het secretariaat van de KVMO.

Binnen een paar dagen heeft u dan een Esso Card in uw bezit en kunt u gebruik maken van de voordelen.


Contact

Heeft u vragen over deze aanbieden? Neem dan contact op met het secretariaat van de KVMO: tel. 070-3839504 of info@kvmo.nl