Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Cards

 

American Express

KVMO-leden kunnen met een aantrekkelijke korting The Classic Green Card van American Express aanschaffen. Een aanvraagformulier kan worden aangevraagd bij het secretariaat van de KVMO.
Kijk voor meer informatie over The Classic Green Card op: Americanexpress.nlMastercard

Als lid kunt u de Mastercard creditkaart tegen een bijzonder tarief verkrijgen.
Speciaal voor leden van de KVMO biedt PaySquare u een privé-gefactureerde MasterCard zakenkaart aan voor
€ 18,00 per jaar.

Aaanvraagprocedure
De MasterCard zakenkaart is eenvoudig aan te vragen via het aanvraagformulier. Deze kunt u opvragen bij het secretariaat van de KVMO. Nadat u het formulier heeft uitgeprint en volledig ingevuld kunt u deze opsturen naar de KVMO die voor verdere afhandeling zorgt richting PaySquare. Adres: KVMO, Wassenaarseweg 2, 2596 CH DEN HAAG.
Meer Informatie over de card kunt u vinden op: www.paysquare.nlESSO CARD

Nu nóg voordeliger brandstof tanken met een Esso-tankpas!
Een voordeelaanbieding die u wordt aangeboden in samenwerking met HQ International Driver Support.


KVMO-leden kunnen via onderstaande link in het bezit komen van een Esso-tankpas, die per liter een korting van 6 óf 10 eurocent (inclusief BTW) oplevert bij het tanken van brandstof op Esso-stations:

- Indien men kiest voor een tankpas mét spaarpuntenregeling via het Esso Extras spaarsysteem dan ontvangt men een gegarandeerde korting van 6 ct op de landelijke adviesprijs van Esso Nederland

- Indien men kiest voor een tankpas zónder spaarpuntenregeling dan ontvangt men een gegarandeerde korting van maar liefst 10 ct op de landelijke adviesprijs van Esso Nederland!

Let op: Indien men later van de 6 ct-regeling naar de 10 ct-regeling wenst over te gaan, dient daarvoor dus een andere pas te worden verstrekt.
Als uitgangspunt voor de korting geldt de landelijke adviesprijs van Esso. Is de prijs aan een pomp echter gelijk of lager dan de landelijke adviesprijs minus de Esso-korting, dan wordt automatisch de netto pompprijs in rekening gebracht. U hoeft dus zelf niet meer op te letten in welke gevallen u de Esso-tankpas wel of niet moet gebruiken.

Gebruikers van de Esso-tankpas ontvangen per e-mail een factuur voor hun tankkosten, die vervolgens automatisch wordt afgeschreven. Per bankrekeningnummer kunnen maximaal twee tankpassen worden aangevraagd.

Er wordt per kaart een jaarlijkse fee van € 2,50 (inclusief BTW) in rekening gebracht; voor het tussentijds vervangen van een pas wordt ook € 2,50 (inclusief BTW) in rekening gebracht.

Vraag hier de Esso-tankpas aan!

Hier vult u de velden in, print het aanvraagformulier uit en stuurt het ondertekende formulier, met een kopie van uw identiteitsbewijs erbij, naar: HQ International Vof Postbus 8713 4820 BA Breda

Binnen een paar dagen heeft u dan (weer) een Esso Card in bezit en kunt u gebruik maken van de voordelen.Contact

Heeft u vragen over deze aanbieden? Neem dan contact op met het secretariaat van de KVMO: tel. 070-3839504 of info@kvmo.nl