Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

KIM KVMO-concert


Inleiding
Sinds 2006 organiseert de KVMO samen met het Koninklijk Instituut voor de Marine jaarlijks een muziekavond op het KIM in Den Helder: het KIM KVMO-concert.

 
De muziek, die ten gehore wordt gebracht in ’t Zaaltje, wordt ieder jaar verzorgd door Harmonieorkest Winnubst.
Winnubst werd in 1900 in Den Helder als RK-Harmonieorkest van de RK-Volksbond opgericht. De vereniging opereerde de 1e helft van de vorige eeuw als een harmonieorkest dat tevens acte de présence gaf bij festiviteiten op straat. De kern van Winnubst wordt nog altijd gevormd door het Harmonieorkest. Dit orkest wordt gevormd door gevorderde amateurmusici. De harmonie speelt vele soorten muziek, van licht klassiek tot pop.

De avond die wordt georganiseerd op het KIM is gratis toegankelijk voor KVMO-leden, inwoners van Den Helder, vaste staf van het KIM en andere genodigden.KIM KVMO-concert 2014

Dit jaar vindt het concert plaats op maandag 6 oktober 2014.

Winnubst zal weer een gevarieerd programma ten gehore brengen; van klassieke filmmuziek tot hedendaagse populaire muziek, Winnubst is van alle markten thuis.

Aanvang concert is 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

Aanmelden
KVMO-leden, inwoners van Den Helder, vaste staf van het KIM en andere genodigden zijn van harte welkom om dit concert gratis bij te wonen. Aanmelden kan via N.KEDDE@MINDEF.NL