Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Onderlinge Bijstand

Uitzendcertificaat


Onderlinge Bijstand


De Vereniging van Officieren en oud-Officieren der Koninklijke Marine "Onderlinge Bijstand" (OB) en de KVMO hebben sinds een aantal jaren een samenwerkingsovereenkomst.
Onderdeel van deze overeenkomst is dat alle (ex) marineofficieren die lid zijn van de KVMO automatisch lid zijn van Onderlinge Bijstand.
 
Hierdoor kunnen KVMO-leden in aanmerking komen voor de speciale regelingen van OB: Wanneer u op de links klikt, komt u uit bij de betreffende regelingen met de daarbij behorende aanmeldingsprocedures.


Doelstelling van Onderlinge Bijstand (OB)
De vereniging OB streeft naar versterking van de kameraadschappelijke band tussen de leden, het geven van raad en het verlenen van bijstand aan de leden, alsmede na hun overlijden aan hun partners, wezen en andere nabestaanden.
 
Meer informatie over OB is te vinden op hun website: www.onderlingebijstand.nl


Uitzendcertificaat

Bent u, of wordt u binnenkort, uitgezonden op een vredesondersteunende (VVHO)missie?

Weet dan, dat u als KVMO-lid, direct aanspraak maakt op een eenmalige uitkering van € 5.000,00 als u, als gevolg van een ongeval, algeheel blijvend invalide zou worden. Bij overlijden als gevolg van een ongeval ontvangen de nabestaanden een eenmalige uitkering van € 2.500,00.

In geval van gedeeltelijke blijvende invaliditeit is de uitzenduitkering een evenredig percentage van € 5000,00. Om in aanmerking voor deze unieke KVMO service hoeft u vooraf niets te doen. U hoeft geen uitzendcertificaat aan te vragen. Er komt geen verzekeringsmaatschappij aan te pas.

De uitzenduitkering is tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen de Vereniging ‘Onderlinge Bijstand’, die garant staat voor de uitkering, en de KVMO.
Wilt u meer informatie over deze uitkering? Neemt u dan contact op met het secretariaat van de KVMO via tel. 070-3839504 of via info@kvmo.nl

Nieuwsbrief

OB geeft periodiek Nieuwsbrieven uit, die onder meer worden gepubliceerd in het Marineblad.
Klik hier voor de meest recente Nieuwsbrief.