Home Aanmelden KVMO Nieuwsbrief Contact Lid worden AAA
   

Verzekeringen en hypothekenOHRA

OHRA biedt KVMO-leden aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.
 
Zorgverzekering
Bij OHRA is uw zorgverzekering goed geregeld. Met de OHRA Zorgverzekering heeft u een basisverzekering waarmee u verzekerd bent voor bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende(tandarts)verzekeringen. De OHRA Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke dokter, welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut u gaat.

Via www.mijnOHRA.nl kunt u online declareren, de status bekijken, stand van de maximale vergoedingen zien, veranderingen doorgeven en eenvoudig online geneesmiddelen bestellen. Als KVMO-lid krijgt u niet alleen korting op de OHRA Zorgverzekering, maar ook korting op producten en diensten die u helpen om gezond en fit te blijven.

 
Particuliere schadeverzekeringen

OHRA heeft een uitgebreid pakket van particuliere schadeverzekeringen bestaande uit:
  • Autoverzekering (zelf samen te stellen, per maand betalen zonder toeslag, no-claim tot 82% mogelijk en no-claimbescherming bij 14 of meer schadevrije jaren)
  • Motorverzekering (mogelijkheid om helm en motorkleding mee te verzekeren, 7 modules, gunstige no-claimkorting op 2e voertuig)
  • Woonverzekeringen, zijnde Inboedel-, Woonhuis-, AVP, Kostbaarheden-, Gezinsongevallen- en Rechtsbijstandsverzekering (geen onderverzekering door waardegarantie en 20% korting op inboedelverzekering met Politiekeurmerk Veilig Wonen)
  • Recreatieverzekeringen, zijnde Permanente Reis- en Caravanverzekering

Introductie digitale verzekeringslijn
OHRA introduceert een digitale verzekeringslijn met een vereenvoudigde prijsstelling. Hiermee kunt u als klant van OHRA uw verzekeringszaken heel eenvoudig online regelen. De nieuwe verzekeringslijn wordt gefaseerd ingevoerd. Op 25 mei 2014 heeft OHRA de digitale OHRA Autoverzekering geïntroduceerd. De komst van dit nieuwe product heeft gevolgen voor de collectieve afspraken voor de autoverzekering. De basispremie van de nieuwe autoverzekering is zo’n 15% lager dan de huidige basispremie. Ondanks deze scherpe basispremie behouden de leden van de GOV|MHB een collectiviteitskorting van 5%.
 
Beëindiging pakketkorting
Een andere verandering gaat over de pakketkorting op het aantal verzekeringen dat u heeft. Sinds 26 mei 2014 ontvangt u geen pakketkorting meer op nieuwe verzekeringen. Als u al verzekerd bent bij OHRA en pakketkorting heeft opgebouwd, verandert er niets voor uw lopende verzekeringen. U behoudt de korting.
 
Vervolg nieuwe koers
De nieuwe autoverzekering, de versimpeling van het kortingenbeleid en verdergaande digitalisering zijn de eerste stappen die tegemoetkomen aan klantbehoeften anno nu. In 2015 introduceert OHRA onder andere de nieuwe woon- en reisverzekeringen.
 
Meer informatie
Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website van OHRA bij de veelgestelde vragen. http://www.ohra.nl/klantenservice/digitaal/collectiviteitskorting.jsp


Op de website www.ohracollectief.nl/cmhf514kunt u uw premies direct berekenen. Deze premie is inclusief de speciale afspraken die OHRA met de KVMO heeft gemaakt!
Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons via 026-400 40 40. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.

Vergeet niet uw collectiviteitsnummer 514 te noemen.

Nb: klik hier voor de OHRA-clausule voor de rechtsbijstandverzekering. Download hier de extra informatie van OHRA!Inter Assure

Speciaal voor leden die naar de west worden uitgezonden heeft de KVMO een contract afgesloten bij Inter Assure. Ga naar www.inter-assure.comInterpolis

Uw schadeverzekeringen bij Interpolis (arrangementscode C 01180)

Als KVMO-lid ontvangt u standaard een arrangementskorting van 10% op alle schadeverzekeringen van Interpolis. Afhankelijk van het aantal rubrieken dat u afsluit kan de extra pakketkorting oplopen tot 12%. Zo kan uw totale maximale korting uitkomen op maar liefst 22%!

Maar alleen voordeel op de premie is natuurlijk niet het allerbelangrijkste: bij schade wilt u weten waar u aan toe bent. Interpolis garandeert een snelle afwikkeling van schades. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de premie maandelijks te betalen.

Voor meer informatie over het speciale KVMO-arrangement voor schadeverzekeringen en uw hypotheek neemt u contact op met uw plaatselijke Rabobank.

www.interpolis.nl
Prinsenland Adviseurs

Prinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan cadetten en adelborsten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren.

Met gedegen kennis en ervaring in de verzekeringen en hypothekenwereld is het doel van Prinsenland de beste producten te selecteren die verkrijgbaar zijn in de markt. Aangezien Prinsenland Adviseurs aan geen enkele maatschappij verbonden is en het kantoor een groot en gedegen cliëntenbestand heeft, kunnen zij speciale voorwaarden bij de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappij bedingen waar u als GOV|MHB-lid uw voordeel mee kunt doen.

Service
Prinsenland Adviseurs heeft haar hele service apparaat ingesteld op de speciale werk- en leeromgeving van cadetten, militairen en officieren. Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.

Speciaal voor adelborsten die lid zijn van de KVMO heeft Prinsenland een zeer interessante aanbieding!

www.prinsenland-adviseurs.nl
Rabobank

Kortingen op hypothecaire geldleningen, verstrekt door de Rabobank, voor KVMO-leden

 
Aanbieding
Rabobank biedt leden van de KVMO een korting aan op de hypotheekrente. Het standaardtarief is -/- 0,1%. Dit tarief geldt voor de eerste hypotheek op de woning en is bestemd voor eigen woning.
 
Een hypotheek bij de Rabobank
Een hypotheek is voor ons niet alleen een geldlening voor uw droomhuis.
Coöperatief bankieren is gestoeld op vertrouwen. Simpelweg omdat de coöperatie van ons samen is, er is dus maar één belang; dat van u. Het is onze drive om alles uit de kast te halen om u open, eerlijk en realistisch te adviseren, en u zo te helpen om uw doel te bereiken. Wij kijken naar uw totale financiële huishouding. Zo komen we samen tot de beste oplossingen voor uw financiële vraagstukken. Oplossingen die helder en toekomstbestendig zijn.
 
Afspraak maken?
Wilt u meer informatie of een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs? Wij zijn bereikbaar 0223-671300 of maak direct een afspraak via onze website:  www.rabobank.nl/nhn.

Zorgzaam

Voor uw zorgverzekering kunt u natuurlijk ook terecht bij het, mede door de KVMO opgerichte, Zorgzaam.

Contact

Heeft u nog vragen over dit aanbod of wilt u een aanvraagformulier toegezonden krijgen?
Neem dan contact op met het secretariaat van de KVMO: tel. 070 38 39 504 of  info@kvmo.nl


Naar boven