Loosdrechtse Plassen
Tijd: 15.00 - 20.00 uur

Jaarlijks organiseert de Werkgroep Postactieven van de KVMO in september voor de postactieve en elders actieve leden een Maritiem Evenement. Getracht wordt ieder jaar een gevarieerd programma aan te bieden, steeds op een andere locatie. Centraal staat het weer ontmoeten van oud-marinecollega's in een informele setting.

ME2016

Maritiem Evenement 2019

Het Maritiem Evenement wordt dit jaar gehouden op woensdag 4 september 2019 op de Loosdrechtse Plassen.

Het evenement speelt zich van 15.00 tot circa 20:00 uur geheel af aan boord van een rondvaartboot van Rederij Loosdrecht. De Loosdrechtse Plassen en de Vecht behoren tot de mooiste natuur- en cultuurgebieden van Nederland. Tijdens de rondvaart komen we langs de aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen.

Maritiemevenement2019

De schipper vertelt gedurende de tocht over het ontstaan van het plassengebied en de historisch bezienswaardigheden langs de Vecht. Na het betreden van de boot, het embarkeren is tussen 14.40 en 15.00 uur, wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers. Gedurende de rondvaart is de bar geopend en wordt er een divers bittergarnituur geserveerd. Tegen het einde van de rondvaart zal er een uitgebreid Indonesisch buffet voor u klaar staan.

De bijdrage voor dit gevarieerde programma is € 30,00 per persoon (incl. 3 drankjes).

Eind mei 2019 ontvangen alle postactieve en elders actieve KVMO-leden waarvan de KVMO het e-mailadres heeft een uitnodiging.

• Lees hier het programma van het Maritiem Evenement 2019>>

Aanmelding
Aanmelding voor dit evenement kan tot 12 augustus a.s. via dit aanmeldformulier (zie echter ook hieronder!) en gelijktijdige overmaking van de eigen bijdrage van € 30,00 per persoon naar:
IBAN NL19 INGB 0000 5387 07 t.n.v. de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren te Den Haag, o.v.v. Maritiem Evenement 2019.

Uw aanmelding wordt behandeld in volgorde van ontvangst van uw overschrijving.

Het evenement is inmiddels volgeboekt. Heeft u zich nog niet aangemeld maar wilt u toch een kans maken om mee te gaan? Meldt u zich aan, dan wordt u op een reservelijst geplaatst.

Uw deelname zal eind augustus 2019 worden bevestigd. In geval van overtekening vindt restitutie van de overgemaakte bijdrage plaats.
BewarenBewaren

Aanvullende informatie

  • Organisator: Werkgroep Postactieven

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04