KVMO-Veteranendag op Landgoed Bronbeek, Arnhem

16 mrt 2017
1087 keer
Tijdens de KVMO-Veteranendag, die om het jaar wordt gehouden, wordt een gevarieerd programma geboden met lezingen, museumbezoek, een film of (dans)voorstelling en veel gelegenheid voor de Veteranen om elkaar (onder meer tijdens de lunch) te ontmoeten en samen herinneren op te halen.


bronbeek

Een groot aantal postactieve leden van de KVMO heeft de status van Veteraan. De KVMO waardeert de prestaties die deze leden in het verleden hebben geleverd zeer en heeft in 2009 het initiatief genomen om speciaal voor hen een KVMO-Veteranendag te houden. De organisatie van deze dag is in handen van de Werkgroep Postactieven van de KVMO.KVMO-Veteranendag 2017
De KVMO organiseert dit jaar voor haar Veteranen op donderdag 16 maart de 5e KVMO-Veteranendag.

De KVMO-Veteranendag wordt georganiseerd op het Landgoed Bronbeek, in het Reünie- en congrescentrum Kumpulan te Arnhem (www.kumpulan.nl). Net als bij voorgaande veteranendagen speelt het reünie-aspect een belangrijke rol. Hier biedt het ochtendprogramma ruimte voor, maar ook tijdens het aperitief en de rijsttafel is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten.
Na de lunch is er tijd om het Museum Bronbeek te bezoeken waar ons Indische verleden wordt herdacht. Het drankje ter afsluiting van de dag is erop gericht de deelnemers nogmaals bij elkaar te brengen.

De in het programma opgenomen presentaties hebben als thema ‘Missie met een hart’. Vluchtelingen zijn onderdeel geworden van het dagelijkse nieuws. Veel militairen hebben tijdens hun missie te maken met de burgerbevolking en/of vluchtelingen, of het nu om een militaire of een humanitaire missie gaat. Zoals u intussen van ons gewend bent, zijn alle presentaties gestoeld op persoonlijke ervaringen en belevenissen.

Bekijk hier het volledige programma>>>

Aanvullende informatie

  • Organisator: KVMO-algemeen

KVMO *** Wassenaarseweg 2 *** 2596 CH Den Haag *** T: 070 - 383 95 04 *** E: