Amex 260x150

KVMO leden kunnen een American Express Green Card aanschaffen tegen een aantrekkelijke korting.


Leden van de NOV, KVMO en GOV|MHB hebben aanspraak op gratis juridische bijstand bij arbeidsgerelateerde geschillen, inclusief pensioenen en sociale zekerheid, door een van de juridische adviseurs van de koepel GOV|MHB.

Iedereen in Nederland is verplicht opgenomen in een ziektekostenverzekering. Het komt echter voor dat de vergoedingen vanuit deze verzekering de gemaakte kosten niet dekken. Verdergaande bezuinigen op de AWBZ-kosten zorgen ervoor dat de eigen bijdragen alleen maar toenemen.

Via het partnerschap met de Vereniging Onderlinge Bijstand kunnen kinderen van KVMO-leden in aanmerking komen voor een studiebeurs vanwege de Stichting Notaris Lansbergfonds.

KVMO-leden kunnen voordelig een auto huren en rekenen op extra korting bij een Weekendje Weg.

Adelborsten in opleiding die lid zijn van de KVMO kunnen gebruik maken van een zeer voordelig verzekeringspakket: de defensieverzekering!

Bent u, of wordt u binnenkort, uitgezonden op een vredesondersteunende (VVHO)missie? Weet dan, dat u als KVMO-lid, direct aanspraak maakt op een eenmalige uitkering van € 5.000,00 als u, als gevolg van een ongeval, algeheel blijvend invalide zou worden.

KVMO-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen!

Ledenvoordelen

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04