Voordelige verzekeringen

KVMO-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen!


OHRA

logo ohra 0OHRA biedt KVMO-leden aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen.

Zorgverzekering
Bij OHRA is uw zorgverzekering goed geregeld. Met de OHRA Zorgverzekering heeft u een basisverzekering waarmee u verzekerd bent voor bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis, medicijnen en kraamzorg. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende(tandarts)verzekeringen. De OHRA Zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke dokter, welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut u gaat.

Via www.OHRA.nl kunt u online declareren, de status bekijken, stand van de maximale vergoedingen zien, veranderingen doorgeven en eenvoudig online geneesmiddelen bestellen. Als KVMO-lid krijgt u niet alleen korting op de OHRA Zorgverzekering, maar ook korting op producten en diensten die u helpen om gezond en fit te blijven.

Zorgverzekering bij OHRA in 2017

Je ontvangt bij OHRA 9 procent korting op de OHRA Zorgverzekering

Wil je liever niet te veel betalen voor je zorgverzekering? Je ontvangt bij OHRA 9% korting en met onze restitutie zorgverzekering heb je écht vrije zorgkeuze en mag je zelf een zorgverlener kiezen.

Sluit jij je zorgverzekering af via OHRA dan heb je veel voordelen:
  • 9% korting op de OHRA Zorgverzekering.
  • Écht vrije zorgkeuze: je kiest zelf je zorgverlener.
  • OHRA Gezond: de gratis gezonde aanvulling op je basisverzekering.
  • Geen medische selectie op alle aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen
  • Buitenlanddekking (wereldwijd aanvulling tot 100% bij spoedeisende zorg)
  • Nieuw 2017: vergoeding vervangende mantelzorg en gebruik van mantelzorgmakelaar
Écht vrije zorgkeuze bij OHRA
Veel Nederlanders denken dat ze vrije zorgkeuze hebben. Maar wist je dat nu maar 8% écht vrije zorgkeuze heeft? Met een OHRA Zorgverzekering kies jij altijd zelf welke arts, ziekenhuis of andere zorgverlener je bezoekt. Zonder risico dat je achteraf moet bijbetalen. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal.

OHRA Gezond
Heb jij een gezonde levensstijl en ga je bewust om met je gezondheid? Dan past onze gratis module “OHRA Gezond” goed bij jou. Hiermee krijg je een vergoeding voor een sportmedisch advies en voor een vervolgonderzoek van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Meer informatie: www.ohracollectief.nl/cmhf514

Profiteer van 9% korting
Sluit je de OHRA Zorgverzekering af dan krijg je 9% korting. Direct regelen? Ga naar www.ohracollectief.nl/cmhf514


_________________________________________________________________

Particuliere schadeverzekeringen
OHRA heeft een uitgebreid pakket van particuliere schadeverzekeringen bestaande uit:

  • Autoverzekering (zelf samen te stellen, per maand betalen zonder toeslag, no-claim tot 82% mogelijk en no-claimbescherming bij 14 of meer schadevrije jaren)
  • Motorverzekering (mogelijkheid om helm en motorkleding mee te verzekeren, 7 modules, gunstige no-claimkorting op 2e voertuig)
  • Woonverzekeringen, zijnde Inboedel-, Woonhuis-, AVP, Kostbaarheden-, Gezinsongevallen- en Rechtsbijstandsverzekering (geen onderverzekering door waardegarantie en 20% korting op inboedelverzekering met Politiekeurmerk Veilig Wonen)
  • Recreatieverzekeringen, zijnde Permanente Reis- en Caravanverzekering

Beëindiging pakketkorting per 26 mei 2014
Sinds 26 mei 2014 ontvangt u geen pakketkorting meer op nieuwe verzekeringen. Als u al verzekerd bent bij OHRA en pakketkorting heeft opgebouwd, verandert er niets voor uw lopende verzekeringen. U behoudt de korting.

OHRA Inboedelverzekering
Voordelen van de OHRA Inboedelverzekering
- U bent u nooit onderverzekerd; bij de inboedelverzekering heeft u waardegarantie
- Direct de juiste hulp bij schade; wij nemen u veel werk uit handen
- Bij schade geen geld voorschieten; OHRA regelt alles rechtstreeks met de schadehersteller
- Als lid van KVMO profiteert u van 5% collectiviteitskorting

Probleem. Vakantie. Opgelost
Met de OHRA Doorlopende Reisverzekering hoef je je op vakantie nergens druk over te maken. Want is er een probleem? Met de HELP-MIJ-knop in de OHRA App kun je dag en nacht vertrouwen op professionele hulp van de OHRA Hulpdienst. Zeg maar ‘Adios!’ tegen je vakantieproblemen!

Jouw voordelen
- altijd en overal direct contact met de OHRA Hulpdienst
- eenvoudig zelf je reisverzekering samenstellen
- met 5 procent collectiviteitskorting


Meer informatie
Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website van OHRA bij de veelgestelde vragen.

Op www.ohracollectief.nl/cmhf514 kunt u uw premies direct berekenen. Deze premie is inclusief de speciale afspraken die OHRA met de KVMO heeft gemaakt!

Heeft u liever persoonlijk contact? Bel ons via 026-400 40 40. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur.

Vergeet niet uw collectiviteitsnummer 514 te noemen.

Zorgzaamlogo zorgzaam
Ex-militairen, ex-dienstplichtigen, veteranen, postactieve militairen, reservisten, burgermedewerkers: Zorgzaam is de zorgverzekeraar voor iedereen die een arbeidsrelatie heeft of heeft gehad met het ministerie van Defensie.


Ook partner en gezinsleden van deze personen, militairen en medewerkers van vakbonden voor Defensiepersoneel, NATRES en Home-Base support kunnen een zorgverzekering bij Zorgzaam afsluiten.

Uitgebreide collectieve verzekering
Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting zonder winstoogmerk. De doelstelling van Zorgzaam is het regelen van een goede, uitgebreide collectieve zorgverzekering met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Zorgverzekeringen
Zorgzaam heeft, binnen de grenzen van de Zorgverzekeringswet (ZVW), de regie over de basisverzekering Zorgzaam en de aanvullende verzekeringen. Zorgzaam stelt de door u te betalen premie vast. De verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekering en de aanvullende zorgverzekering(en) worden door Zorgzaam in overleg met zorgverzekeraar Univé vastgesteld. Het vaststellen van de te betalen premie en de verzekeringsvoorwaarden wordt in opdracht van het bestuur van Zorgzaam uitgevoerd door het bureau van Zorgzaam.

U kunt bij Zorgzaam een basisverzekering en aanvullende verzekeringen afsluiten. Welke vergoedingen er in de basisverzekering zitten, is door de overheid vastgesteld. Zorgzaam biedt één basisverzekering, vijf aanvullende verzekeringen en de Zorgzaam Comfortverzekering aan.

Militairen
Militairen in werkelijke dienst zijn uitgesloten van deelname aan de Zorgverzekeringswet (ZVW). Zij zijn verplicht verzekerd bij de Stichting Ziektekostenverzekering Krijgsmacht (SZVK).

Inter Assurelogo interassureSpeciaal voor leden die naar de west worden uitgezonden heeft de KVMO een contract afgesloten bij Inter Assure. Ga naar http://www.inter-assure.com/defensieexpat/Prinsenland Adviseurslogo prinsenlandPrinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan cadetten en adelborsten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren.

Met gedegen kennis en ervaring in de verzekeringen en hypothekenwereld is het doel van Prinsenland de beste producten te selecteren die verkrijgbaar zijn in de markt. Aangezien Prinsenland Adviseurs aan geen enkele maatschappij verbonden is en het kantoor een groot en gedegen cliëntenbestand heeft, kunnen zij speciale voorwaarden bij de geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappij bedingen waar u als GOV|MHB-lid uw voordeel mee kunt doen.

Service
Prinsenland Adviseurs heeft haar hele service apparaat ingesteld op de speciale werk- en leeromgeving van cadetten, militairen en officieren. Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.

Speciaal voor adelborsten die lid zijn van de KVMO heeft Prinsenland een zeer interessante aanbieding!>>

www.prinsenland-adviseurs.nl/defensie

KVMO *** Wassenaarseweg 2 *** 2596 CH Den Haag *** T: 070 - 383 95 04 *** E: