Marineblad nr. 7 - 2023

Marineblad nr. 7 - 2023
De nieuwste editie van het Marineblad staat vanaf vandaag online. Hieronder volgt een greep uit de inhoud. Het nummer, alsook de losse artikelen, kunnen in PDF gedownload worden. 

De KVMO organiseert op 22 november een seminar rond het thema personeel. In een vooruitblikkend artikel introduceren wij de sprekers en hun onderwerpen.

Anne Beckers (NIMH) duikt met een historische bijdrage in de vlootwetdemonstraties van oktober 1923, toen het Nederlandse volk massaal stemde tegen de invoering van een wet die voorzag in een meerjarig aanbouwprogramma. 

CDR b.d. Pieter Kok pleit voor noodzakelijke strategische keuzes, die bijdragen aan een 'brede bestaanszekerheid' zoals in legio verkiezingscampagnes voor het Nederlandse volk wordt nagestreefd.

Tevens in het Marineblad biedt gastcolumnist KLTZ (SD) KMR Caecilia van Peski een bijzonder kijkje in de Joodse gemeenschap van Donetsk. Henri L'Honoré Naber levert een memoriam voor de Koninklijke Vereniging Onze Vloot (KVOV), die per 2023 is opgehouden met bestaan.Verder:

En lees de columns van:
Meer in deze categorie: « Marineblad nr. 6 - 2023

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04