Jaarlijks KVMO en KVNRO feest in de West weer een groot succes

06 juni 2019
1028 keer
Jaarlijks KVMO en KVNRO feest in de West weer een groot succes
Op vrijdag 31 mei 2019 werd op het landhuis Klein Bloempot het jaarlijks terugkerende KVMO / KVNRO feest georganiseerd. Op deze avond waren generaal en mevrouw De Vin de gastheer en gastvrouw. Het landhuis Klein Bloempot was prachtig versierd en gaf alle ruimte aan de 50 welkome gasten van de avond. De KVMO en KVNRO vertegenwoordigers zijn generaal en mevrouw De Vin dankbaar, voor het lenen van hun landhuis, het prima verzorgen van deze gezellige avond en hun bijdrage aan de hapjes en drankjes. 

Ieder jaar is de locatie weer anders voor het KVMO - KVNRO feest en is ook de invulling van de avond wisselend. Dit keer geen Koningsbal, maar een voorjaarsfeest. Ook geen diner met vaste tafel indeling, maar heerlijke hapjes en drankjes. Wel dezelfde DJ als vorig jaar, dat dan weer wel.

In menig gesprek wat werd gevoerd kwamen ook de onderhandeling over de arbeidsvoorwaarden ter sprake. Ook deze bijeenkomst geeft weer aan dat het velen bezig houdt en dat velen benieuwd zijn naar de resultaten.

De avond was onmogelijk geweest zonder de enthousiaste en deskundige hulp van de vrijwilligers. Edwin, Linda, Noa, Jette en Silke hebben voor een fantastische ondersteuning gezorgd. Waarvoor hulde!

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04