Seminar Connections NL 2019 – korting voor KVMO leden

03 sept 2019
1008 keer
Seminar Connections NL 2019 – korting voor KVMO leden
Connections NL stimuleert en faciliteert de toepassing van wargaming (conflict & crisis simulaties) in brede kring. Hiertoe organiseren we jaarlijks een seminar voor geïnteresseerden in en beoefenaars van wargaming in de breedste zin van het woord. In de seminars geven keynote speakers de actuele stand van wargaming weer, zijn er demonstraties van diverse games en is er veel ruimte voor discussie en het leggen van connections.

Op maandag 28 oktober vindt Connections NL 2019 plaatst op het Complex Brasserskade in Den Haag, beter bekend als het voormalig Instituut Defensie Leergangen. Het Civil-Military Cooperation Centre of Excellence (CCOE), dat huist op de Brasserskade, ondersteunt de organisatie.

Tijdens Connections NL 2019 komen deze aspecten van gaming aan de orde, in de keynote lezing van Arnoud Franken (Fellow aan de Cranfield University, VK ) staat verandermanagement voorop en de manier waarin het digitale domein daarin een rol speelt. Na een kennismakingssessie van games en game/consultancy bedrijven, zal in de tweede keynote oud CIA analist en game-ontwerper Volko Ruhnke zijn visie op gaming en de wereld om ons heen geven.

Aan het einde van de dag gaan de aanwezigen het gesprek aan tijdens de borrel en het diner om zich dan klaar te maken voor de “game night” waarin zij zelf het heft in handen zullen moeten nemen om de wereld (of hun bedrijf of organisatie) van de ondergang te redden.

KVMO leden ontvangen 20% korting op de reguliere deelnamekosten van €100,- inclusief maaltijden, drankjes en de ‘game-night’ (aanmelden als Saganet-lid).

Meer informatie en aanmelden>>

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04