Afsluiting 8e editie Walk4Veterans zaterdag 11 september

07 sept 2021
74 keer
Afsluiting 8e editie Walk4Veterans zaterdag 11 september Bron foto: www.walk4veterans.nl
Op zaterdag 11 september vindt de afsluiting van de 8e editie van de Walk4Veterens plaats: een initiatief van Hulp voor Helden.

De Walk4Veterans is een sponsorloop voor projecten voor militairen en veteranen. Dit jaar wordt er afgesloten met een gezamenlijke loop. Er kan gekozen worden voor routes van 5, 10 of 20 kilometer. Bij inschrijving ontvangt iedere deelnemer een lekkere kop koffie of thee waarna men op pad gaat over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. De 10- en 20 kilometer-lopers hebben een rustpunt waar hen wat te eten en te drinken wordt aangeboden. De 5 kilometer-lopers krijgen bij vertrek al wat lekkers mee. Bij terugkomst ontvangt iedere deelnemer een oorkonde en een medaille.

Deelname kost € 5,- en komt geheel ten goede aan de mooie projecten die Walk4Veterans voor deze editie uitgekozen hebben:
  • Veteranenhulphond: met het fonds Veteranenhond werft Hulp voor Helden financiële middelen voor het opleiden van veteranenhonden, ook wel PTSS-hulphonden genoemd. Dit doen zij in samenwerking met stichting Hulphond Nederland.
  • Veteranenlocatie Nieuw Balinge: bij een voormalig bunkercomplex in een stiltegebied wordt gewerkt aan het bouwen van een historisch materialendepot waar veteranen met PTSS zich terug kunnen trekken voor kameraadschap en zingeving.
  • MissionKit: met de MissionKit steekt Hulp voor Helden zowel de militair als zijn of haar thuisfront een hart onder de riem. De inhoud van de kit is gericht op het behouden van onderling contact.
Deelnemers kunnen zich ook laten sponsoren voor hun deelname.

Voor meer informatie, zie: www.walk4veterans.nl.

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04