KVMO 64-jarigendag vindt doorgang!

28 sept 2021
142 keer
KVMO 64-jarigendag vindt doorgang! Bron foto: KVMO
Woensdag 3 november 2021 organiseert de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO) de jaarlijkse KVMO 64-jarigendag “Van UKW naar pensioen”. Deze dag is bestemd voor de postactieve leden en de elders actieve leden van 64 jaar die op korte termijn met pensioen gaan. Het evenement vindt plaats bij het Evenementen Centrum van het Marine-etablissement Amsterdam (MEA) in Amsterdam.

Doelstelling van deze dag is het informeren van de deelnemers over alle onderwerpen die relevant zijn bij het passeren van de pensioengerechtigde leeftijd. Ook wordt in een van de presentaties een beeld geschetst van de stand van zaken bij de Koninklijke Marine. Daarnaast biedt deze dag de mogelijkheid oud-marine collega’s en hun partners weer te ontmoeten. Natuurlijk wordt u op deze dag ook de traditionele nasimaaltijd aangeboden. Het was gebruikelijk om na de lunch een vaartocht door het oostelijk of westelijk havengebied van de stad Amsterdam te organiseren. Helaas zal door de coronaproblematiek deze rondvaart dit jaar niet plaatsvinden. Na de maaltijd nemen we afscheid van elkaar en vertrekken we weer naar huis.

Uitnodiging en aanmelding
Alle leden die binnenkort met pensioen gaan ontvangen van de KVMO per brief een uitnodiging voor de KVMO 64-jarigendag. Aan deze dag zijn voor u geen kosten verbonden, behalve uw eigen reiskosten. Als u wilt deelnemen aan de KVMO 64-jarigendag kunt u zich vóór vrijdag 22 oktober as. aanmelden via het gevoegde antwoordformulier. Ook speciale dieetwensen kunt u hierop vermelden. Het formulier kunt u terugzenden bij voorkeur per e-mail naar .

Corona-check-app
Teneinde de toegang tot het evenementencomplex volgens de coronaregels te laten verlopen, dient u en indien aanwezig uw partner met de corona-check-app aan de hand van de QR-code aan te tonen of u gevaccineerd bent, c.q. recentelijk getest bent of corona heeft gehad. Zonder deze geldige app, kan helaas geen toegang worden verleend. Indien u niet over een smartphone beschikt is een geprinte versie van de QR-code toegestaan.

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04