KVMO 64-jarigendag wederom een geslaagde bijeenkomst

13 nov 2023
209 keer
Voorzitter KVMO KLTZ Rob Pulles neemt het woord Voorzitter KVMO KLTZ Rob Pulles neemt het woord
Woensdag 11 oktober was een zeer drukke dag in Amsterdam. De jaarlijkse 64-jarigendag werd gehouden in de Theems-zaal van het Marine Etablissement. Het evenementencentrum was overvol met onder andere een NAVO-conferentie en diverse andere bijeenkomsten. De gasten en hun eventueel meegebrachte partner wisten de Theems-zaal ondanks de drukte nog te vinden.

Ook dit jaar werden de oud-officieren - ditmaal van het opkomstjaar 1959 - geïnformeerd over diverse ontwikkelingen die hen te wachten staan door het in de nabije toekomst bereiken van de 65-jarige leeftijd. Hoewel het naar achteren schuiven van de AOW gerechtigde leeftijd maakt dat het voor sommigen wat langer duurt, waren de gehouden presentaties zeer informatief. De presentaties betroffen in de ochtend een voorlichting over de ontwikkeling bij het ABP, ontwikkelingen op belastinggebied en een uitgebreide presentatie op het gebied van notarieel recht, dat van belang is bij het ouder worden. Na de lunch werd men geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen bij CZSK en werd tot slot op een plezierige wijze stilgestaan bij het ouder worden, zowel op fysiek als geestelijk gebied. Uiteraard werd door het personeel van het MEA voor een goede catering, waaronder de nasimaaltijd, gezorgd.

Van deze dag kregen de aanwezigen alle presentaties, de handleiding nabestaanden DC BMW en een informatiebundel KVMO 64-jarigendag digitaal toegestuurd.

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04