Maritiem Evenement 2015

16 juni 2015
1979 keer
Maritiem Evenement 2015
Op woensdag 2 september 2015 organiseert de KVMO voor haar postactieve leden het Maritiem Evenement 2015. Vanaf nu kunnen zij zich aanmelden voor deze dag!De dag wordt gehouden in Rotterdam en omgeving en begint met een ontvangst in de Johan de Witt-zaal van de Van Ghentkazerne in Rotterdam. Na de ontvangst stappen we in de bussen om op weg te gaan naar de Spido rondvaartboot Marco Polo, waar u wordt ontvangen met koffie en appelgebak. De vaartocht gaat via de Nieuwe Waterweg naar de Tweede Maasvlakte. Daar kan ervoor gekozen worden om bezoekerscentrum Futureland te bezoeken of aan boord te blijven en een uitgebreidere rondvaart te maken.

Natuurlijk maakt ook een lunch deel uit van het evenement, deze wordt genuttigd aan boord van de Spido. De dag wordt afgesloten met een aperitief in de Van Ghentkazerne.

Het programma duurt van 09.30 tot 18.15 uur. De kosten van dit evenement bedragen € 25,00 p.p..
Aansluitend kan worden deelgenomen aan een Indisch buffet in de Van Ghentkazerne. De kosten hier van bedragen € 15,35 p.p. (incl. twee consumpties).

Uitnodiging en routebeschrijving
De uitnodigingen, met uitgebreide informatie over het Maritiem Evenement 2015 en de wijze van betaling, zijn inmiddels per e-mail verzonden naar alle postactieve KVMO-leden van wie het e-mailadres bij de KVMO bekend is.

Bent u postactieve en KVMO-lid maar heeft u geen e-mail ontvangen? Lees hier de uitnodigingsbrief.
De routebeschrijving naar de Van Ghentkazerne kan hier worden gedownload.

Aanmelden

Aanmelding bij voorkeur via bovenstaande rode link. Doe dit snel want vol=vol!


KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04