Jubileumuitgave Marineblad - bezorging

06 nov 2015
2381 keer
Jubileumuitgave Marineblad - bezorging
Geen Marineblad ontvangen dit weekend? Geen nood! Rond 14 november verschijnt een bijzondere uitgave, ter gelegenheid van de 125e jaargang

In deze speciale jubileumuitgave, getiteld ‘Woelige baren’, blikken diverse auteurs 25 jaar terug én vooruit op Defensie, de Koninklijke Marine en op het Marineblad zelf. Dit doen zij aan de hand van vier thema’s: het innen van het vredesdividend, de toekomst van Defensie, de KM verandert en het Marineblad als platform van de KVMO.
De cartoons van Henk Boomstra zetten deze thema’s op scherp. De ‘huiscartoonist’ van het Marineblad komt zelf ook aan het woord, net als enkele andere KVMO-leden die jarenlang betrokken zijn of zijn geweest bij het blad.

Bezorging
Deze bijzondere uitgave wordt rond 14 november bij alle KVMO-leden en abonnees bezorgd (brievenbuspost). Deze uitgave verschijnt in de plaatst van de reguliere novembereditie van het Marineblad.

De bezorging van het ProDef bulletin, dat normaal gesproken gelijk met het Marineblad wordt verstuurd, vindt dit keer apart plaats, op zaterdag 7 november.

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04