Veteranenontvangst met taptoe in Rotterdam Ahoy

17 aug 2017
251 keer
Veteranenontvangst met taptoe in Rotterdam Ahoy
Vrijdag 29 september 2017 opent Rotterdam AHOY vanaf 10.00 uur haar poorten voor veteranen. Zij zijn van harte welkom op de Meet and Greet en zijn ’s middags te gast op de speciale veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe.

Meet and Greet
Ontmoet uw oud-collega’s en bekenden en geniet samen van onze Indische lunchbuffet. En breng gerust uw partner of begeleider mee. Sinds 2014 zijn duizenden veteranen naar Ahoy gekomen die vele herinneringen ophaalden met vrienden en oud-collega’s. Ook dit jaar is de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, tevens, Inspecteur der Veteranen uw gastheer.

Veteranenvoorstelling
Op 13:30 uur begint de veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe. De taptoe is een unieke muziekshow met de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politieorkest. We tonen onze militaire skills and drills in een showformat. Er komt een stijlvolle ode aan veteranen. Er komen traditionele Pipes and Drums, maar ook het modernere Fabia Dance Center met hiphop en breakdance.

International indoor music show
U maakt dit jaar kennis met buitenlandse militaire top orkesten zoals de Latvian Army Band van onze Letse bondgenoot en het Musikkorps der Bundeswehr , het grootste militaire beroepsorkest van onze Duitse vrienden.
Het nautische element wordt verzorgd door Reinier Sijpkes met zijn muziek te water. Laat u verrassen! Het muzikale spotlicht komt te staan op de klarinet met een uniek optreden van alle klarinettisten van de Nederlandse beroepsorkesten. Dit optreden mondt uit op een heus Klezmer feest.

Aanmelden
U kunt u aanmelden via de bestelbon, die hier kan worden gedownload>>

Aanmelden kan ook op www.nationaletaptoe.nl met code 2017NTVET. Dankzij het vfonds kost deze dag voor Veteranen € 12,50 per persoon. Per bestelling komen daar nog € 2,50 administratiekosten bij (aanbieding geldt voor twee personen ).

Voor dit arrangement is een gemaximeerd aantal plaatsen beschikbaar. De plaatsen worden op volgorde van aanmelding toegekend. Na verificatie van uw veteranen-/ dienstslachtofferpasnummer door het Veteranen InstituutI en BNMO en de incasso van het verschuldigde bedrag zullen uw toegangsbewijzen door de Taptoe organisatie worden toegezonden.

De andere voorstellingen zijn op vrijdag 29 september, aanvang 20.00 uur, zaterdag 30 september om 14.00 en 20.00 uur en tenslotte zondagmiddag 1 oktober om 14.00 uur. In de week van de Nationale Taptoe zullen er op aan aantal locaties in het centrum van Rotterdam meerdere lunchconcerten worden verzorgd door de militaire orkesten die onderdeel zijn van de voorstellingen van dit jaar.

Lees hier het volledige persbericht>>

Zie voor nadere informatie over het programma, de kaartverkoop en bijzondere acties www.nationaletaptoe.nl .

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04