Koningsbal 2018 op Curaçao

03 mei 2018
140 keer
CZMCARIB BRIGGENMARNS De Vin spreekt de deelnemers aan het Oranjebal 2018 toe CZMCARIB BRIGGENMARNS De Vin spreekt de deelnemers aan het Oranjebal 2018 toe
Zaterdagavond 28 april organiseerde KVMO én KVNRO Curaçao gezamenlijk het koningsbal 2018. In een daarvoor mooi opgetuigde langroomtuin van de Marinebasis Parera op Curaçao genoten de gasten van een gezellige avond, met een traditionele heildronk, een heerlijk diner en vrolijke muziek.

Het bal bracht veel mogelijkheden om weer bij te praten en elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. De tropische wind zorgde voor de noodzakelijke afkoeling. De avond werd mede een succes door de ijverige HBO stagiaires onder leiding van de chef representatie CZMCARIB. Vooral tijdens het opbouwen en opruimen van de longroomtuin werden ze erg gewaardeerd!

Het KVMO/KVNRO koningsbal is een traditie geworden op Curaçao, het succes schuilt wellicht in het feit dat het bal ieder jaar op een andere locatie wordt gehouden. Voor volgend jaar is de locatie aangeboden door CZMCARIB: het landhuis bloempot. De datum wordt nog nader vastgesteld, maar een ieder kijkt weer uit naar de volgende bijeenkomst.

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04