Winnubst overtreft zichzelf

09 apr 2019
1634 keer
Winnubst overtreft zichzelf
Gisteren vond in het meer dan uitverkochte Zaaltje op het KIM voor de 12e keer het KIM KVMO-concert plaats. Een mooie samenwerking tussen KIM, Winnubst en de KVMO. Het KIM KVMO-concert dat sinds 2006 vrijwel jaarlijks wordt gehouden heeft tot doel het KIM en de Heldernaren te verenigen, met als motto muziek verbroedert. Uit de hoge opkomst kan worden opgemaakt dat dit op prijs wordt gesteld daar er extra stoelen in Het Zaaltje moesten worden geplaatst. Het concert van gisteren was misschien wel het mooiste van de afgelopen jaren.

De ruim 200 aanwezigen genoten van een grote variëteit aan muziek, onder andere een medley van Frank Sinatra, rocknummers van Hollandse bodem en hits uit de jaren tachtig. Een muzikale reis over de wereld en in tijd die ten gehore werd gebracht door het enthousiaste orkest, onder leiding van dirigent Bert Willemsen. Het programma van de avond werd als vanouds “aan elkaar gepraat” door Gerlof Boers.

De KVMO dankt de commandant van het KIM, KTZ De Bruijn, voor het ter beschikking stellen van het Zaaltje en met het faciliteren van deze avond. Prachtige muziek op een unieke locatie. Wees er volgend jaar op tijd bij als u dit (wederom) wilt meemaken.

KTZ Marc de Natris
Voorzitter KVMO

KVMO  |  Wassenaarseweg 2, 2596 CH Den Haag  |  070 - 383 95 04