Werkgroep Postactieven

[block border="2px solid #00538F" padding="10px 15px"]Lees hier het laatste nieuws uit de Werkgroep Postactieven[/block]

De Werkgroep Postactieven (WGPA) bestaat al sinds de jaren '80 en geeft het hoofdbestuur gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die van belang zijn voor postactieve marineofficieren, zoals over pensioenen, UKW en Veteranenzaken.

De WGPA levert ook een postactieven-vertegenwoordiger in de diverse afdelingsbesturen en in de Stichting Veteranenplatform. Daarnaast levert de werkgroep, namens de belangenverenigingen, een bijdrage aan de LOM-dagen van de Koninklijke Marine.

De werkgroep richt zich op samenwerking met andere organisaties op het gebied van postactieven en op het versterken van de band tussen postactieven en actiefdienenden binnen de KM. De voorzitter van de werkgroep is tevens lid van het hoofdbestuur van de KVMO.

[block border="5px solid #00538F" padding="10px 15px"]De WGPA is de organisator van en spil in het web bij de volgende, goed bezochte en gewaardeerde KVMO activiteiten:

  • 64-Jarigendag voor marineofficieren die vlak voor hun LOM-leeftijd zitten;
  • Maritiem Evenement, dat georganiseerd wordt voor postactieve en gepensioneerde KVMO-leden;
  • KVMO Veteranendag. Deze vindt 1 keer in de twee jaar plaats.
Selecteer hieronder "Werkgroep Postactieven" om een overzicht te krijgen van alle aankomende postactieve activiteiten of kijk op Activiteiten/Eerdere activiteiten voor foto's en verslagen van eerdere evenementen. [/block]


Contact
Heeft u interesse in of idee├źn voor de Werkgroep Postactieven? Mail dan naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van de KVMO.

BewarenBewaren

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.