Voordelige verzekeringen

KVMO-leden ontvangen aantrekkelijke kortingen op perse verzekeringen!

 

Zorgzaam

logo zorgzaam

Zorgzaam is opgericht door de Centrales van overheidspersoneel en de vakbonden voor defensiepersoneel. Zorgzaam is een privaatrechtelijke stichting zonder winstoogmerk. De doelstelling van Zorgzaam is het regelen van een goede, uitgebreide collectieve zorgverzekering met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De Centrales van overheidspersoneel en de vakbonden voor defensiepersoneel zijn vertegenwoordigd in het bestuur van Zorgzaam. Zorgzaam maakt gebruik van de diensten van de medewerkers van het bureau van de SZVK. Dit bureau behartigt de belangen van de Zorgzaam verzekerden. Het bureau ziet toe op een goede uitvoering van de overeenkomst die Zorgzaam met Univé Zorg heeft gesloten.

  

beeld zorgzaam

Voor wie is Zorgzaam?
Zorgzaam is er voor iedereen die een (arbeids)relatie heeft of heeft gehad met het ministerie van Defensie. Ook partners en gezinsleden en medewerkers van vakbonden voor defensiepersoneel, NATRES en Home-Base Support kunnen een zorgverzekering bij Zorgzaam afsluiten. Als Zorgzaam verzekerde krijgt u korting op perse verzekeringen van Univé. Kijk hier voor meer informatie>>

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.