Juridisch advies

Leden van de NOV, KVMO en GOV|MHB hebben aanspraak op gratis juridische bijstand bij arbeidsgerelateerde geschillen, inclusief pensioenen en sociale zekerheid, door een van de juridische adviseurs van de koepel GOV|MHB.

 

juridischadvies

Aanvraag juridische ondersteuning bij voorkeur per e-mail door een korte situatieschets te sturen naar de coördinator individuele belangenbehartiging GOV|MHB: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In spoedeisende gevallen kan, onder goedkeuring achteraf, rechtstreeks contact opgenomen worden met één van de onderstaande juridische adviseurs:

mr. G. Blonk
tel. 070-3839504
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

drs. M. Weusthuis
(pensioenen en sociale zekerheid)
070-3839504
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier het reglement rechtsbijstand van de GOV|MHB>>>CMHF breidt juridische dienstverlening uit in samenwerking met DAS - ook voor KVMO-leden

Direct juridische hulp voor een vaste prijs
DAS biedt daarmee direct juridische hulp wanneer dat nodig is tegen een vaste prijs.
Prepaid Rechtshulp van DAS biedt voor de leden van CMHF juridische ondersteuning binnen de rechtsgebieden aankopen en wonen. Denk bijvoorbeeld aan vakantieperikelen, problemen met internetaankopen, een geschil met een verhuurder of een slecht uitgevoerde verbouwing. Er zijn diverse vormen van rechtshulp mogelijk. Dat kan in de vorm van een uitleg over de rechtspositie en een advies uitbrengen zijn, het schrijven van een juridische brief om een conflict op te lossen of het behandelen van een zaak.

Vast aanspreekpunt
CMHF wil voor haar leden een vast aanspreekpunt voor juridische conflicten. Daarom is gekozen voor een uitbreiding van de samenwerking met DAS. De leden van CMHF krijgen 5% ledenvoordeel op de tarieven van de prepaid rechtshulp diensten van DAS.

Over DAS
DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2011 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2011 meer dan 700.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten.

In Nederland heeft DAS ruim 2.100 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 420 incassospecialisten. DAS streeft naar regionale spreiding en heeft daarom kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Kijk ook op www.das.nl

Meer lezen over deze nieuwe dienstverlening?
Bekijk hier de folder>>>


Voor algemene informatie
Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie - Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / mobiel: 06 53867888

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.