Defensieverzekering

Adelborsten in opleiding die lid zijn van de KVMO kunnen gebruik maken van een zeer voordelig verzekeringspakket: de defensieverzekering voor de individuele Adelborst!

Door het collectieve karakter bedraagt dit zeer complete verzekeringspakket voor adelborsten slechts € 5,- per maand gedurende de opleiding tot de datum benoeming tot LTZ3/TLNT!
De kosten worden automatisch verrekend via je lidmaatschap bij de KVMO

Dit verzekeringspakket, dat wordt aangeboden door Prinsenland Adviseurs, bestaat uit een aantal verzekeringen met een aantal unieke kenmerken die zijn afgestemd op jouw werk en leersituatie tijdens de opleiding:

Inboedelverzekering
Jouw inboedel is verzekerd tegen het risico van brand, diefstal en inbraak. De inboedel is verzekerd op het adres waar je via Defensie een kamer bewoont. Persoonlijke bezittingen, meegenomen op een schip, vallen ook onder de dekking.

Doorlopende reisverzekering
Complete reisverzekering met de volgende kenmerken; werelddekking, wintersportdekking en dekking bij avontuurlijke sporten op reis. Het annuleringsrisico is meeverzekerd tot een bedrag van € 1.134,00 per reis per adelborst. Vooraf geboekte binnenlandse reizen zijn ook meeverzekerd.

Ongevallenverzekering
De dekking geldt voor ongevallen die géén dienstongeval zijn. Het betreffen dus ongevallen die ontstaan tijdens privé-situaties. Een uitkering volgt in geval van overlijden of ongeval. Deze verzekering biedt ook dekking voor ongevallen ontstaan tijdens feesten, al dan niet door alcoholgebruik. Daarnaast dekt de verzekering ongevallen ontstaan tijdens het uitoefenen van gevaarlijke sporten zoals bergbeklimmen, survivaltochten en parachutespringen. Indien verzekerde niet meer opleidbaar is voor wapen, dienstvak of functiegroep volgt eveneens een uitkering.

Aansprakelijkheidsverzekering
Deze verzekering dekt schades die aan derden zijn toegebracht. Deze verzekering kent geen eigen risico.


[block border="5px solid #00538F" padding="10px 15px"]Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je wordt dan zo spoedig mogelijk aangemeld bij Prinsenland. Het verzekeringspakket treedt direct in werking.[/block]


Prinsenland AdviseursPrinsenland Adviseurs is als onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in het geven van verzekeringstechnische, financiële en hypotheekadviezen aan adelborsten, cadetten, (aspirant) beroepsofficieren en particulieren.

Daarnaast is Prinsenland Adviseurs ook buiten de gangbare kantoortijden te bereiken en maken zij vaak in de avonduren afspraken voor bijvoorbeeld het geven van hypotheek- en financiële adviezen.

Heb je inhoudelijke vragen over het verzekeringspakket? Neem dan contact op met Prinsenland Adviseurs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.