Uitzendcertificaat

Bent u, of wordt u binnenkort, uitgezonden op een vredesondersteunende (VVHO)missie? Weet dan, dat u als KVMO-lid, direct aanspraak maakt op een eenmalige uitkering van € 5.000,00 als u, als gevolg van een ongeval, algeheel blijvend invalide zou worden.

 

invalide

Nabestaanden ontvangen een eenmalige uitkering van € 2.500,00 bij overlijden als gevolg van een ongeval.

In geval van gedeeltelijke blijvende invaliditeit is de uitzenduitkering een evenredig percentage van € 5000,00. Om in aanmerking voor deze unieke KVMO service hoeft u vooraf niets te doen. U hoeft geen uitzendcertificaat aan te vragen. Er komt geen verzekeringsmaatschappij aan te pas.

De uitzenduitkering is tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen de Vereniging 'Onderlinge Bijstand', die garant staat voor de uitkering, en de KVMO. Wilt u meer informatie over deze uitkering? Neemt u dan contact op met het secretariaat van de KVMO via tel. 070-3839504 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.