Bedrijfsrestaurant Meeuwennest per 15 februari gesloten
Ministerie van Defensie

Bedrijfsrestaurant Meeuwennest per 15 februari gesloten

Het bedrijfsrestaurant het Meeuwennest op de Nieuwe Haven in Den Helder is per donderdag 15 februari tot nader order gesloten. Al lange tijd kampt de kantine met verschillende problemen, zoals lekkages en problemen in de spoelkeuken. Het is niet meer verantwoord voor bezoekers en personeel om het restaurant open te houden. Per heden zijn uitwijklocaties om ontbijt, lunch en een warme maaltijd te nuttigen ingericht.

CZSK heeft de volgende locaties beschikbaar gesteld:
  • Ontbijt: dagelijks van 7.00 tot 8.00 uur in de Admiraalszaal in gebouw Albatros.
  • Lunch: dagelijks van 11.00 tot 13.00 uur in de Admiraalszaal in gebouw Albatros.
  • Warme maaltijd (voor boordplaatsers) in het Paresto bedrijfsrestaurant van Dok 6: maandag t/m donderdag van 16.15 tot 18.00 uur vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Ondertussen is CZSK is in gesprek met Defensie Vastgoed Management (DVM) om spoedig tot een betere interim- en langetermijnoplossing te komen. Eind 2024, uiterlijk begin 2025 staat de start van de verbouwing van het Meeuwennest op de planning. Meer informatie hierover volgt zodra bekend.

Zelf klachten?
Ondervindt u zelf klachten met betrekking tot het defensievastgoed. Schroom niet om hier melding van te maken. Dat kan ook bij de KVMO Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.