Dubbelconcert Winubst & KLM-orkest op het KIM

Dubbelconcert Winubst & KLM-orkest op het KIM

Sinds 2006 geeft Harmonieorkest Winnubst jaarlijks een concert in ’t Zaaltje van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in samenwerking met de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO). Het orkest is trots dat zij zich kan laten zien en horen in de prachtige ambiance van het KIM.

In 2023 bestond de KVMO 140 jaar en in 2025 bestaat Winnubst 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren we nu een dubbelconcert van Harmonieorkest Winnubst en het KLM-orkest, het muzikale visitekaartje van onze nationale luchtvaartmaatschappij, KLM.

Beide orkesten staan garant voor een gevarieerd programma en staan onder leiding van dirigent Bert Willemsen. Dit bijzondere dubbelconcert is op maandag 11 maart, aanvang 20.00 uur. Het concert is gratis te bezoeken. U dient zich echter wel van tevoren op te geven via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien u slecht ter been bent gelieve dit aan te geven via de mail. Dit in verband met parkeren en toegang.

In de pauze is er een kopje koffie en na afloop is er gelegenheid voor een drankje (op eigen kosten). Wij hopen u te mogen begroeten op 11 maart in ’t Zaaltje bij het Koninklijk Instituut voor de Marine.

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.