kvmo.nl in een nieuw jasje
Shutterstock | 1213918951

kvmo.nl in een nieuw jasje

Het zal u wellicht al zijn opgevallen. De website van de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren is in een nieuw jasje gestoken. Hoezeer de wijzigingen niet groots zijn, is achter de schermen hard gewerkt om kvmo.nl naar de nieuwste software te brengen. Dit geeft de vereniging meer mogelijkheden voor de toekomst en maakt de website robuust. 

KVMO.nl is een belangrijk medium om leden en niet-leden te voorzien van informatie over onze diensten en dient tevens als platform voor kennisuitwisseling. Het is daarom van belang de website actueel te houden en de bezoeker een fijne ervaring te geven in het navigeren langs ons aanbod van diverse content. Deze gebruikerservaring zullen wij de komende periode verder verfijnen. Zo behoudt kvmo.nl de herkenbare elementen, maar zet het stappen in effici├źntie en gebruiksgemak.

Zelf ook idee├źn hierover? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.