KVMO-erelid Onno Borgeld bereikt 500 kilometer voor KNRM
Featured

KVMO-erelid Onno Borgeld bereikt 500 kilometer voor KNRM

In 2024 bestaat de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij (KNRM) 200 jaar. Ter ere van dit jubileum, alsook het participeren in zijn 25ste Nijmeegse Vierdaagse, wandelt KVMO-erelid Onno Borgeld een jaar lang om geld in te zamelen voor de KNRM. Update: 500 kilometer gewandeld, de Vierdaagse rest nog.

Een jaar lang wandelen

Voor de KNRM is Onno vanaf de start van het jublieumjaar KNRM (11 november 2023) begonnen met trainen voor de komende Nijmeegse Vierdaagse. Door een combinatie van uitgezette wandelpaden, trainingen en de Vierdaagse zelf, heeft de jubilaris 500 kilometer afgelegd voor het goede doel. Een bijzondere prestatie. Nu is het toewerken naar de Vierdaagse, die loopt van 16 t/m 19 juli. Bijna 100 donateurs steunen de actie van het KVMO-erelid en het streefbedrag is bijna behaald.

Doneren aan het initiatief 'Twee jubilea: één doel' kan via deze link.

Reddingsstation Zandvoort

Het reddingstation Zandvoort komt in de periode 2023 tot 2026 voor grote kosten te staan. Het voertuig dat de reddingboot naar zee moet brengen (Zandvoort heeft geen haven) is aan vervanging toe en de afmetingen van dat nieuwe voertuig zijn groter dan het huidige (versleten) voertuig. Daarnaast moet in 2025 de ‘Annie Poulisse’ wegens ouderdom vervangen worden. Deze beide aanpassingen in de uitrusting van Station Zandvoort zijn duur en bovendien moet ook nog het botenhuis aangepast worden aan de afmetingen van het nieuwe materieel. Kortom alles bij elkaar: een hele goede reden om een crowdfunding actie te ondernemen.

KVMO  |  Koninginnegracht 19, 2514 AB, Den Haag   |  070 - 383 95 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.